DJ en video-analist van Rode Duivels op Tomorrowland

Mousa El Habchi uit Temse stond mee op het balkon van het Brusselse stadhuis bij de blijde intrede van de Rode Duivels. Vanavond draait hij op het dancefestival Tomorrowland.

Mousa El Habchi was als video-analist mee met de Rode Duivels op het WK in Rusland. Tijdens zijn vrije tijd is hij ook DJ.  Tijdens de viering van de Rode Duivels in Brussel stond hij achter de draaitafel op het balkon van het Brusselse stadhuis.

DJ Mousa bij de Rode Duivels

Dit jaar mag Mousa voor de elfde keer draaien op het Dancefestival Tomorrowland in Boom.

"Ik draai samen met mijn drie vrienden van DJ-collectief Disco Dasco", vertelt Mousa bij Radio 2 Oost-Vlaanderen. "Dit is onze elfde jaar dat we op Tomorrowland staan". Disco Dasco ontstond zo'n 14 jaar geleden. Ze spelen in principe met zijn vieren, tenzij Mousa voor het voetbal naar het buitenland moet, dan nemen Yunes, Samir en Adil het alleen voor hun rekening.

"Tomorrowland zal een enorm feest worden. Het is een soort wereldbeker, maar dan van de muziek. Alleen zijn hier geen prijzen te winnen, het is puur amusement."

kasto80

Meest gelezen