Kleuter van 3 slachtoffer van zuuraanval in Engelse stad Worcester

In Worcester, een stad in het westen van Engeland, is een jongen van 3 het slachtoffer geworden van een zuuraanval in een winkel. De jongen ligt zwaargewond in het ziekenhuis. Het is nog niet duidelijk wat het motief van de dader was. Eén verdachte is opgepakt. De politie heeft een opsporingsbericht verspreid.

De zuuraanval vond gisterennamiddag plaats in een winkel in Worcester. De exacte omstandigheden zijn nog niet duidelijk. De jongen werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht. Hij is verbrand aan een arm en aan het gezicht.

De politie beschouwt het als een opzettelijke aanval op de 3-jarige jongen. Een 39-jarige man uit Wolverhampton is opgepakt en de politie heeft een opsporingsbericht verspreid naar drie mannen die te zien zijn op bewakingsbeelden (zie foto bovenaan). De politie wil hen spreken over de aanval.

Meest gelezen