Videospeler inladen...

Drenkeling vermist in vijver van recreatiedomein Hazewinkel in Willebroek

Een man die aan het zwemmen was in de vijver van recreatiedomein Hazewinkel in Willebroek is vermist. De hulpdiensten hebben een hele tijd naar hem gezocht, maar tevergeefs. De zoektocht wordt morgen voortgezet. Het is verboden om in de vijver te zwemmen.

De 50-jarige man was aan het zwemmen in de vijver op het domein van Sport Vlaanderen toen getuigen hem onder water zagen verdwijnen. Niet lang daarna begon de brandweer met duikers te zoeken naar de drenkeling en er werd ook een politiehelikopter ingezet. Toen de duisternis intrad, werd de zoektocht stopgezet. Morgen wordt verder gezocht.

Het is dit weekend al het derde ongeval met een zwemmer in wateren waar zwemmen verboden is. Gisteren kwam een man om in Brasschaat en eerder vandaag stierf een Fransman in Henegouwen, nadat hij van een brug in een kanaal was gesprongen.

In ons Journaal van 19 uur waarschuwde de Vlaamse Reddersfederatie nog voor de gevaren van zwemmen in open water:

Videospeler inladen...

Meest gelezen