Concertphotographers.be

Voor 200.000 danceliefhebbers zit eerste weekend van Tomorrowland erop

Het eerste weekend van Tomorrowland zit erop. Er kwamen 200.000 danceliefhebbers naar De Schorre in Boom. 38.000 van hen verbleven afgelopen nacht nog op de camping en vertrekken in de loop van de voormiddag weer naar huis. 

Een plaatselijke sociale onderneming gaat de achtergelaten tenten en ander kampeermateriaal ophalen en in orde maken om te verhuren aan andere festivalgangers of jeugdorganisaties. Op die manier wil de organisatie de festivalgangers stimuleren om hun materiaal opnieuw te gebruiken in plaats van achter te laten of weg te gooien. 

Nieuw dit jaar is dat Brussels Airlines ook al een check-in van de bagage organiseert op camping DreamVille. Op de luchthaven van Zaventem zal er nog een dj zijn. 

Voor de internationale festivalgangers die pas morgen of overmorgen hun vlucht naar huis hebben, is er -net zoals twee jaar geleden- een Detox Day waar ze een massage kunnen krijgen, gezond kunnen lunchen of een yogasessies kunnen volgen. 

Woensdag is er in De Schorre traditiegetrouw een dag voor de buren en op 27 juli start dan het tweede weekend van Tomorrowland. 

Concertphotographers.be
Concertphotographers.be

Meest gelezen