Nog drie mannen opgepakt voor zuuraanval op Britse peuter

In Londen heeft de politie drie twintigers opgepakt, die betrokken zouden zijn bij de zuuraanval op een jongen van 3. Die kreeg zaterdag in een winkel in Worcester zuur over zich heen. De peuter is intussen uit het ziekenhuis.

Gisteren was al een man van 39 uit Wolverhampton opgepakt. Nu zijn daar nog drie jongemannen van 22, 25 en 26 bijgekomen. Ze worden allemaal verdacht van samenzwering om zware lichamelijke letsels toe te brengen.

De peuter zat in een wandelwagen, tijdens een uitstapje met z'n familie naar een winkelcentrum. Plots gooide of spoot iemand zuur over het kind. De jongen liep brandwonden op aan z'n gezicht en arm. Hij is intussen uit het ziekenhuis.

Het motief van de daders is nog niet duidelijk, zegt de politie.

 

 

 

Meest gelezen