Sfinks-festival nog op zoek naar vrijwilligers

In Boechout start donderdag het Sfinks-festival, maar de organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers. Er moeten nog 200 shiften ingevuld worden, toch maakt organisator Patrick De Groote zich geen zorgen.

Vooral voor de restaurantjes en kinderactiviteiten

 "Mensen komen zich aan het begin van de inschrijvingen enthousiast aanmelden, maar elk jaar vallen er weer wat af omdat ze ziek zijn, een kindje hebben gekregen of op vakantie gaan. Die moeten we nu zien te vervangen", vertelt organisator Patrick De Groote. Vooral de restaurantjes hebben nog extra handen nodig, en ook begeleiders voor de kinderactiviteiten zijn welkom.

Vorige jaren altijd al goedgekomen

Dat er op zo'n korte tijd nog zoveel mensen gezocht moeten worden, gebeurt wel vaker. "Het is altijd al goedgekomen. Als het loopt zoals de vorige vier jaren, zijn wij er tegen woensdag volledig klaar voor."

Wie nog een handje wil helpen, kan zich aanmelden via de website van Sfinks.

Meest gelezen