© Mathias Mariën

Tiener in kritieke toestand naar ziekenhuis na wakeboarden in Knokke

Een wakeboarder van 15 is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Hij werd onwel tijdens het wakeboarden in Knokke-Heist. Omstaanders brachten hem naar de oever en de jongen werd ter plaatse gereanimeerd. Zijn toestand is intussen stabiel.

Een jongen van vijftien was aan het wakeboarden in Knokke-Heist. Wakeboarden is een sport waarbij je in het water wordt voortgetrokken door een kabel, terwijl je op een surfplank staat.

De tiener bleef rond half vijf in het water liggen in het Duinenwater in Knokke. Omstaanders brachten hem naar de oever. De hulpdiensten konden hem ter plekke reanimeren. Hij werd in kritieke toestand afgevoerd naar het AZ Sint-Jan in Brugge. Zijn toestand is intussen stabiel. De jongen is hartpatiënt.

Meest gelezen