Videospeler inladen...

Vrachtwagen geladen met tractoren raakt dak Vierarmentunnel, 10 kilometer file op Binnenring

In de Vierarmentunnel heeft een vrachtwagen die twee tractoren vervoerde, het plafond geraakt. Daardoor staat er op de Binnenring 10 kilometer file. Het Vlaams Verkeerscentrum raadt aan om de binnenring daar te mijden en rond te rijden langs de westkant van Brussel, via de Buitenring.

"Rond 13.30 uur heeft een vrachtwagen het plafond van de Vierarmentunnel geraakt waardoor stukken naar beneden gekomen zijn", zegt Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum. "Het verkeer op de binnenring kan niet door de tunnel en moet bovengronds passeren."

"De lokale politie probeert het verkeer in goede banen te leiden, maar het gaat tergend traag vooruit. Indien mogelijk blijf je er beter weg."

De civiele bescherming deelt water uit aan de chauffeurs die in de file staan bij det warme weer.

De brandweer moet het dak van de tunnel nod inspecteren voor het verkeer er weer door mag.

Videospeler inladen...

Meest gelezen