Videospeler inladen...

Aanschuiven op E40 richting Brussel door dodelijk ongeval in Oostkamp

Bij een zwaar verkeersongeval op de E40 richting Brussel ter hoogte van Oostkamp is een vrachtwagenchauffeur omgekomen. Door het ongeval is het richting binnenland ongeveer 45 minuten aanschuiven. In de richting van de kust staat een lange kijkfile. Daar is het 30 minuten aanschuiven.

Het ongeval gebeurde rond 11.50 uur op de E40 ter hoogte van Oostkamp. Een vrachtwagen reed richting binnenland toen het voertuig plots naast de snelweg en tegen een duiker belandde. Bij de crash zou de bestuurder uit het raam van zijn voertuig zijn geslingerd. Het slachtoffer is ter plaatse overleden.

De midden- en rechterrijstrook zijn in afwachting van de takelwerkzaamheden versperd. Daardoor staat er een file vanaf Loppem en moet het verkeer richting binnenland rekening houden met ongeveer 45 minuten vertraging. Het Vlaams Verkeerscentrum adviseert het verkeer richting Antwerpen om te rijden via de A11 en de E34. Op de E40 richting kust staat momenteel een kijkfile van 30 minuten vanaf Beernem.

Meest gelezen