Containerparken in Dilsen-Stokkem en Bree sluiten vroeger door hitte

Door de hitte is het minder druk in de containerparken. Daarom passen de containerparken van Dilsen-Stokkem en Bree hun openingsuren aan.

Inwoners van Dilsen-Stokkem en Bree die een bezoek hebben gepland aan het containerpark, houden de openingstijden best extra in de gaten. Het containerpark van Dilsen-Stokkem zal voor de rest van de week in de namiddag gesloten zijn. Dat van Bree is morgen- en vrijdagnamiddag dicht.

Limburg.net

De recyclageparken van Limburg.net passen de openingstijden voorlopig niet aan. Daar zijn de nodige voorzieningen om het personeel tegen de warmte te beschermen. “Bij temperaturen als die van vandaag kan het personeel geregeld naar binnen gaan om aan de hitte te ontsnappen,” zegt Kris Somers van Limburg.net.

Limburg.net merkt wel dat het minder druk is in de recyclageparken. “Er is over het algemeen minder beweging. Bij hete temperaturen blijven mensen gewoon graag binnen,” zegt Somers. 

Check de website

Wil je zeker weten of het containerpark in je buurt geopend is in de namiddag? Check dan de website van je gemeente.

Meest gelezen