Man uit Koekelare wint 1,5 miljoen euro met Lottobiljet

We hebben er een miljonair bij in onze provincie! Een man uit Koekelare heeft 1,5 miljoen euro gewonnen met zijn Lottobiljet. De man wil anoniem blijven natuurlijk. Anders moet hij al zijn kennissen trakteren. Hij kocht zijn winnende biljet in dagbladhandel Caroline. "Het is niet de eerste keer dat iemand hier veel geld wint", zegt uitbaatster Caroline.

Uitbaatster Caroline zag plots een euforische winnaar voor haar neus. "Hij controleerde zijn formulier verschillende keren om te zien of het wel echt waar was. En dat was zo! De man mocht deze week naar Brussel gaan om zijn winnende som te ontvangen."

Aan de krantenwinkel van Caroline hangt nu een groot bord met daarop 'Hier won een speler anderhalf miljoen euro'. En het is niet de eerste keer dat iemand daar een groot bedrag wint. "Wij hebben al één keer een miljoen euro gewonnen dat we moesten verdelen over 100 personen. Er heeft hier ook eens iemand 625.000 euro gewonnen. En vorig jaar won hier ook iemand 157.000 euro."

Meest gelezen