Videospeler inladen...

Ster van Trump op Hollywood Walk of Fame (opnieuw) aan gruzelementen geslagen

In Los Angeles heeft een man de ster van Donald Trump op de Hollywood Walk of Fame aan gruzelementen geslagen. Dat melden Amerikaanse media. Het is de 2e keer dat de ster van de Amerikaanse president dit lot ondergaat.

Een hoopje roze steengruis: dat blijft over van de ster van Donald Trump op de Hollywood Walk of Fame nadat een man die afgelopen nacht met een pikhouweel heeft bewerkt.

Volgens The Hollywood Reporter kreeg de politie van Los Angeles om 3.33 uur lokale tijd een oproep binnen. Op dat moment was de verdachte al gaan lopen, al zou hij de politie wel zelf hebben verwittigd. Enkele uren later kon de politie een man van 25 oppakken.

Naar verluidt was de verdachte met een gitaarkist tot bij de ster van de Amerikaanse president gelopen waarna hij een pikhouweel bovenhaalde en in de steen begon te hakken. 

Het is de 2e keer dat de ster van Trump helemaal is vernield. In oktober 2016 deed ene Lambert Otis dat een eerste keer toen Trump nog niet was verkozen tot president. Los daarvan is de ster al talloze keren gevandaliseerd.

Videospeler inladen...

Meest gelezen