Drie Vlamingen verongelukt in Turkije

Bij een zware crash in de omgeving van het Turkse Erdine, vlakbij de grens met Griekenland, zijn gisteravond rond 18 uur twee mannen en een vrouw uit Sint-Niklaas om het leven gekomen. Een tweede vrouw ligt nog in coma in het ziekenhuis. Dat melden Turkse media.

De twee koppels van Turkse afkomst waren met de auto op weg naar hun geboortestreek om daar volgende maand het Offerfeest te vieren, een belangrijk familiefeest voor moslims. De twee mannen zijn broers, vijftigers.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onduidelijk. Volgens de eerste berichten zou de zware stationwagen van de weg afgeraakt zijn en nog honderden meters in de betonnen goot voortgegleden of gereden zijn om dan tegen een betonnen muur te knallen. De twee mannen waren op slag dood. De twee vrouwen werden nog naar het ziekenhuis gebracht waar één van hen overleed.  

Meest gelezen