Escape rooms in belfort Aalst

In Aalst zijn de voorbereidende werken gestart aan twee opmerkelijke Escape Rooms, in de crypte van het Belfort op de Grote Markt. Escape Rooms zijn kamers waaruit je moet proberen te ontsnappen via opdrachten.

Eén van de escape rooms in de kelders van het Belfort van Aalst zal rond de beruchte crimineel Jan de Lichte uit de 18de eeuw draaien. Da's geen toeval, want hij werd opgesloten in het Belfort van Aalst na verschillende overvallen en moorden.

"De uitwerking van die Escape Room is nu begonnen", zegt Daphné Van den Steen van Puzzle Escape Rooms. "Die escape-rooms komen er op een unieke locatie, door de sfeer die er hangt, de geur en het karakter van het gebouw". In november zouden de escape rooms in de kelders van het Belfort van Aalst klaar moeten zijn voor de bezoekers.

kasto80

Meest gelezen