Te warm in Beringen? Gratis snorkelen in duikcentrum 

In het duikcentrum Todi in Beringen kan je vandaag nog tot 20 uur gratis zwemmen. Een verkoeling die het centrum en de stad Beringen willen geven op deze voorlopig warmste dag van het jaar.

In het duikbassin is het water 26 graden fris. En vanmiddag kan je daar gratis van profiteren. Van 14 uur tot 20 uur staat het duikbassin gratis ter beschikking. Je moet natuurlijk wel kunnen zwemmen.

Echt duiken kunnen de bezoekers vanmiddag niet, wel zwemmen en snorkelen. En er kwamen al dadelijk heel wat mensen naar het bassin vanmiddag. Rond kwart over twee waren het er al meer dan 100, maar dat is geen probleem voor de vissen, al dat volk, zegt Peter Heylen van Todi.

En al die bezoekers konden die frisse duik zeker smaken. "Zeker aan te raden", zo klinkt het. "Ik ga zeker terugkomen."  "Er valt daar heel wat te zien onder water", horen we bij een andere snorkelaar: "Veel vissen gezien, en dan al de auto's in het water, beelden, een oud huisje dat ze gemaakt hebben. Mooi!"

Meest gelezen