Videospeler inladen...

Wegdek op E314 in Aarschot komt omhoog door hitte

Door de aanhoudende hitte is het wegdek op de E314 in Aarschot omhoog gekomen. Twee rijstroken zijn versperd. Er wordt vanavond geprobeerd om het wegdek te herstellen, maar het is nog niet zeker of de rijweg dan al opengesteld kan worden. 

Het wegdek is omhoog gekomen in de richting van Leuven, ter hoogte van afrit 22. Op foto's is duidelijk te zien dat het wegdek over de breedte van de twee rijstroken omhoog is gekomen.

Wegen en Verkeer meldt dat het verkeer wel nog over de lange oprit kan, waardoor de hinder voor het verkeer beperkt blijft. De politie blijft ter plaatse tot een aannemer ter plaatse is met de nodige signalisatie.

Daarna zal geprobeerd worden het wegdek te herstellen met koud asfalt. Maar het is nog niet zeker of dat zal lukken. Afhankelijk van de hitte wordt zo snel mogelijk geprobeerd om de schade definitief te herstellen.

Meest gelezen