Videospeler inladen...

Grote industriebrand in Essen: veel rookontwikkeling

Rond half vijf vanmorgen is bij een vishandel in Essen, in de provincie Antwerpen, brand uitgebroken. Het volledige bedrijf stond in lichterlaaie en dat veroorzaakte dikke rookwolken die tot kilometers ver te zien waren. De brandweer is ter plaatse om het vuur te blussen. 

Omstreeks 4.20 uur vanmorgen brak er brand uit bij vishandel Schot's in Essen. Een viskraam buiten het bedrijf had vuur gevat. De brand sloeg over op het bedrijf met viskramen. Het ganse bedrijf staat in lichterlaaie.

De brandweer van Essen kreeg bijstand van alle posten van brandweerzone Rand. Ze hebben het vuur intussen onder controle, maar de volgende uren moet nog nageblust worden. Aan omwonenden wordt gevraagd om de ramen en deuren gesloten te houden.

Meest gelezen