Vrouw overleden in haar wagen in Merksem

In een geparkeerde wagen in de Kasterveldenstraat in Merksem is gisteren het lichaam gevonden van een vrouw van 73 jaar. Wat haar dood veroorzaakt heeft, is nog onduidelijk.

Omdat de doodsoorzaak nog niet bekend is, wordt het voorlopig beschouwd als een verdacht overlijden. Een autopsie later vandaag moet klaarheid brengen. Mogelijk is de vrouw onwel geworden, maar de autopsie moet daar dus uitsluitsel over brengen. Het is dus ook nog niet duidelijk of de verzengende hitte er iets mee te maken heeft.

Buurt

De wagen van de vrouw stond in de Kasterveldenstraat normaal geparkeerd, tussen de andere wagens. Een buurtbewoner verwittigde de hulpdiensten. Die zetten een tent over de wagen om nog te proberen de vrouw te reanimeren. Het slachtoffer is een 73-jarige vrouw die in de buurt woonde.

Meest gelezen