Van kop tot teen onder de modder na vijfvoudige koprol met auto in Moorsele

Een Frans echtpaar is gisteren in de vooravond op spectaculaire manier gecrasht langs de E403 in Moorsele. Op weg naar Frankrijk viel de bestuurder, een man van middelbare leeftijd, in slaap achter het stuur. De Maserati Levante van het koppel belandde naast de snelweg en dook in een gracht. Een getuige zag hoe het voertuig tot vijf keer toe over de kop ging.

De wagen kwam uiteindelijk op z’n dak tot stilstand in een gracht waarin door de droogte van de afgelopen week alleen een dikke laag slijk lag. Dat betekende meteen ook het geluk voor het Franse echtpaar dat anders volgens de brandweer meer dan waarschijnlijk zou verdronken zijn. Nu bleef de lichamelijke tol beperkt tot een gebroken arm voor de vrouw en wat kleine verwondingen voor de man -die wel helemaal onder de modder zat- werd geëvacueerd.

Meest gelezen