Videospeler inladen...

Twee Belgen komen om bij ongeval met quad op Kos in Griekenland

Op het eiland Kos in Griekenland zijn 2 Belgen omgekomen bij een ongeval met een quad. Dat melden Griekse media en bevestigt de FOD Buitenlandse Zaken aan VRT NWS. Meer informatie ontbreekt voorlopig.

Volgens Griekse media is het ongeval rond 12 uur lokale tijd gebeurd in Psalidi op Kos, een Grieks eiland voor de kust van Turkije. De bestuurder van de quad zou de controle over het stuur verloren hebben en zou tegen een auto zijn gebotst. Zowel de bestuurder als haar of zijn passagier overleefde dat niet.

Aan VRT NWS bevestigt de FOD Buitenlandse Zaken dat de slachtoffers de Belgische nationaliteit hebben, maar meer details wil de overheidsdienst niet kwijt. Volgens Griekse media gaat het om toeristen van rond de 30. Het waren Vlamingen.

Meest gelezen