Dodelijk ongeval aan gloednieuw kruispunt in Kallo

In Kallo, bij Beveren, is een man omgekomen bij een zwaar verkeersongeval. Het kruispunt waar het ongeval gebeurde was net volledig vernieuwd.

Bij een zware aanrijding in Kallo, bij Beveren, is een man van 26 omgekomen. Het ongeval gebeurde op het pas vernieuwd kruispunt van de Sint-Antoniusweg met de R2. Een personenwagen raakte er klem tussen een vrachtwagen en een verkeerslicht. De passagier op de achterbank van de personenwagen was op slag dood, een andere passagier raakte zwaargewond. De vrachtwagenchauffeur raakte lichtgewond.

Het kruispunt was nog maar een paar dagen open, het kwam er in de plaats van een rotonde. De verkeerslichten waren nog niet in gebruik. Een verkeersdeskundige van het parket onderzoekt wat er precies is gebeurd.

kasto80

Meest gelezen