Twee dodelijke ongevallen in Henegouwen

Bij een verkeersongeval in het Henegouwse Gozée is een vrouw van 92 jaar om het leven gekomen. En In Boussu-lez-Walcourt is maandagavond een motorrijder om het leven gekomen. 

De bestuurster van de auto verloor om nog onbekende reden de controle over het stuur, waarna de auto van de baan af raakte en tegen een boom tot stilstand kwam. Er kwamen twee ziekenwagens ter plaatse voor de twee inzittenden, maar voor de passagier, een vrouw van 92 jaar was alle hulp vergeefs. Zij overleed aan haar verwondingen. De lokale politie van de zone Germinalt (Gerpinnes, Montigny-le-Tilleul, Ham-sur-Heure/Nalinnes, Thuin) deed vaststellingen ter plaatse.

Motorrijder overleden in Boussu-lez-Walcourt

In Boussu-lez-Walcourt is een motorrijder om het leven gekomen. Er was geen ander voertuig betrokken bij het ongeval. Dat meldt de lokale brandweer.

De motard reed op de N40 tussen Boussu-lez-Walcourt en Beaumont. Om een nog onbekende reden verloor de bestuurder de controle over het stuur. De motorrijder werd weg gekatapulteerd en belandde tegen een verkeersbord. De hulpdiensten probeerden hem nog te reanimeren, maar het slachtoffer, een 59-jarige man, overleed ter plaatse.

De lokale politie kwam ter plaatse voor onderzoek. Het parket van Charleroi werd op de hoogte gebracht.

Meest gelezen