Inbrakenplaag in Maarkedal

In Maarkedal, in de Vlaamse Ardennen, is 7 keer ingebroken in 10 dagen tijd. Burgemeester Joris Nachtergaele (N-VA) roept zijn inwoners op om extra alert te zijn..

Het aantal inbraken ligt opmerkelijk hoger dan het gewone gemiddelde, en de buit was telkens relatief klein. In sommige gevallen gingen de dieven gewelddadig te werk. Bij een inbraak vorige week raakte een man van 57 zwaargewond. En ook deze week moesten twee zeventigers naar het ziekenhuis. 

De burgemeester van Maarkedal roept de inwoners op om extra waakzaam te zijn, om ramen en deuren 's nachts goed af te sluiten, en om verdachte handelingen onmiddellijk te melden via het noodnummer 101.

Politie en parket zijn met het onderzoek bezig, en de politie van Maarkedal gaat nu ook extra patrouilleren. 

kasto80

Meest gelezen