2 Franse rappers raken slaags op luchthaven Orly, vertrekhal tijdelijk gesloten

In de luchthaven van Orly nabij Parijs zijn de Franse rappers Booba en Kaaris en hun respectievelijke entourages met elkaar op de vuist gegaan. De vertrekhal moest hierdoor tijdelijk dicht.

Chaos in de vertrekhal van de luchthaven van Orly in het zuiden van Parijs vandaag rond 15 uur want de Franse rappers Booba en Kaaris achtten precies die plek en dat tijdstip geschikt voor een ordinaire knokpartij. Hun respectievelijke entourages gingen eveneens met elkaar op de vuist.

Volgens Franse media zouden de beide rappers dezelfde vlucht naar Barcelona nemen om elk afzonderlijk op verschillende plekken een optreden te geven. Naar verluidt is Booba kwaad op Kaaris omdat hij hem onvoldoende heeft gesteund in zijn conflict met zijn aartsrivaal Rohff, nog een andere Franse rapper.

Het gevecht vond plaats voor de ogen van tientallen andere reizigers en leidde de vechtersbazen tot in een taxfreeshop. Als gevolg van het tumult moest de vertrekhal even dicht. Verschillende vluchten liepen een lichte vertraging op. Volgens de Franse politie zijn uiteindelijk 11 mensen opgepakt.

Huffington Post Frankrijk heeft een compilatie van amateurbeelden van de vechtpartij gemaakt. Die kan u bovenaan dit artikel bekijken.

Booba (links) en Kaaris (rechts).
AFP or licensors

Meest gelezen