AP

Jennifer Aniston fantaseert over terugkeer "Friends": "Fijnste job ooit"

De Amerikaanse actrice Jennifer Aniston heeft met haar collega's Courteney Cox en Lisa Kudrow al gepraat over een mogelijke terugkeer van de populaire reeks "Friends". Dat zegt ze in een interview met InStyle. Haar rol van Rachel noemt ze haar "fijnste job ooit".  

Aniston geeft in een uitgebreid gesprek met InStyle toe dat ze "fantaseert" over een terugkeer van "Friends". "Al van voor het einde van de reeks, vroegen mensen of we ooit zouden terugkeren. Courteney, Lisa en ik praten erover. Ik fantaseer erover. Het was echt de fijnste job die ik ooit heb gehad. Ik weet niet hoe het er vandaag zou uitzien, maar je weet maar nooit. Er zijn al zoveel reeksen die succesvol heropgestart zijn." Zo werden onder meer "Will & Grace", "Gilmore girls" en "The X Files" al nieuw leven ingeblazen. 

Haar collega Matt LeBlanc (Joey in de reeks) wil de vraag over een mogelijke terugkeer van de reeks niet meer horen. "Maar misschien kunnen we hem nog wel ompraten", zegt Aniston. "Of we geven het nog wat tijd en dan kunnen Lisa, Courteney en ik "The golden girls" nieuw leven inblazen en onze laatste jaren op meubels met vlechtwerk zitten." In ieder geval beseft Aniston dat de vraag naar een terugkeer van "Friends" een vraag is die zal blijven opduiken.

"Friends" was in de jaren 90 een populaire Amerikaanse sitcom. De reeks volgt het wel en wee van een groep van zes vrienden die wonen en werken in New York: Rachel Green (Jennifer Aniston), Ross Geller (David Schwimmer), Monica Geller (Courteney Cox), Chandler Bing (Matthew Perry), Joey Tribbiani (Matt LeBlanc) en Phoebe Buffay (Lisa Kudrow). De laatste aflevering van de reeks werd in 2004 uitgezonden in de VS. 

AP

Meest gelezen