Identieke tweeling trouwt met… identieke tweeling

Kassie Bevier en Nick Lewan ontmoetten elkaar enkele jaren geleden, toen beiden een psychologiecollege bijwoonden aan de Grand Valley State University in de Amerikaanse staat Michigan. Toen de professor van dienst vroeg of er identieke tweelingen in de zaal zaten, staken beiden hun vinger in de lucht. Ze werden verliefd en introduceerden vervolgens hun respectievelijke broer, Zack, en zus, Krissie, aan elkaar. Die ook op elkaar verliefd werden. Opvallend is bovendien dat ze alle vier 24 jaar oud zijn. Vandaag en morgen wordt er apart getrouwd, maar de huwelijksreceptie zullen ze morgenavond samen met familie en vrienden delen, "omdat onze gastenlijst toch vrijwel identiek is".

"Ooit zei een vrouw me dat ik samen met mijn zus op zoek moest gaan naar tweelingbroers, om met hen te trouwen en dan allemaal samen op een appartement te gaan wonen. Een grappige anekdote, maar die werd wel realiteit", aldus Krissie Bevier op nieuwszender WILX-TV.

Nick Lewan: "Soms moet ik mezelf hard in de arm knijpen om te geloven dat dit allemaal gebeurt."

Kassie Bevier: "Dat we op deze manier verliefd geworden zijn, ligt in de lijn van ons leven. We doen nu eenmaal veel dingen op een gelijkaardige manier."

Zack Lewin: "Toch zijn we aparte individuen, met onze eigen karakters en interesses. En we moeten die verschillen ook van elkaar respecteren."

Het is alvast de bedoeling van beide koppels om na de huwelijksreis hun eigen gang te gaan. 

Meest gelezen