Ongevallen met kusttram in Koksijde en Nieuwpoort

Aan de Westkust zijn er gisteravond twee ongevallen gebeurd met de kusttram. Langs de Kaai in Nieuwpoort belandde een vrouw met haar voet onder de tram. Eerder op de avond botste er ook een tram tegen een auto in Koksijde.

Voet onder tram

Langs de Kaai in Nieuwpoort is een vrouw gisteravond laat met haar voet onder de tram beland. De chauffeur was zich van geen kwaad bewust, het waren de reizigers die hem alarmeerden. Het onderzoek loopt nog, maar het lijkt erop dat de vrouw even haar evenwicht verloor en daarbij haar voet te ver heeft uitgestoken.

Tram tegen auto

Eerder op de avond botste er in Koksijde een tram tegen een auto. Dat gebeurde op de oversteek ter hoogte van de Albert Bliecklaan. De auto raakte zwaar beschadigd. De bestuurder werd naar het ziekenhuis gebracht met enkele lichte verwondingen. Ook de tram liep wat schade op. De reizigers moesten op een andere tram overstappen.

Meest gelezen