Emma-tweeling uit "Friends" acteert voor het eerst in langspeelfilm

Noelle en Cali Sheldon hebben een rol te pakken in "Us", de nieuwe film van Oscarwinnaar Jordan Peele. Het is de eerste keer sinds de actrices samen Emma in "Friends" speelden dat ze zich aan het grote werk wagen.

"Ik ben zo opgewonden dat ik kan meedelen dat Cali en ik in de nieuwe film "Us" van Jordan Peele te zien zijn." Met die woorden bevestigt Noelle Sheldon dat zij en haar tweelingzus hun eerste volwaardige rol in een langspeelfilm te pakken hebben.

Hun namen doen wellicht geen belletje rinkelen, maar toch waren ze op piepjonge leeftijd al wereldberoemd. In 2003 en 2004 speelden ze immers afwisselend de rol van Emma in "Friends", de dochter van Rachel Green (Jennifer Aniston) en Ross Geller (David Schwimmer).

Cali en Noelle Sheldon zijn net 16. In "Us" zullen ze aan de zijde van onder anderen Elisabeth Moss en Lupita Nyong'o spelen. Voor Peele is het zijn tweede film als regisseur na "Get out" waarvoor hij eerder dit jaar een Oscar kreeg voor beste origineel scenario.

Meest gelezen