Videospeler inladen...

Merlo wint “Start to DJ” van MNM

Jordi Dhooge uit Waarschoot, ook bekend onder zijn dj-naam Merlo is op MNM uitgeroepen tot de winnaar van MNM “Start to DJ 2018”. Hij won de finale van het dj-duo Lewis Arlo (Louis Boussauw en Arnaud Snauwaert uit Brugge tijdens een live-uitzending vanuit Westende. De dj wordt een jaar lang het uithangbord van MNM en mag op Ibiza in het voorprogramma van Dimitri Vegas & Like Mike draaien.

De finaleweek van de dj-wedstrijd startte maandag met zeven finalisten. Ze moesten een reeks opdrachten uitvoeren draaien met CD's, intro's maken publieksverzoekjes in hun set opnemen (zoals “The Best” van Tina Turner of “Saragossa” van Jimmy Frey).

Vanmiddag eindigde de wedstrijd met een battle tussen twee beste dj's. Zij namen het tegen elkaar op in de ultieme finale waarin ze back-to-back draaiden met Regi. Uiteindelijk werd  de 21 jarige dj Merlo dus de winnaar van de achtste editie van de wedstrijd van de VRT-radiozender.

Meest gelezen