Videospeler inladen...

E40 tijdje versperd door ongeval na politieachtervolging

De E40 in Oostkamp is zondagavond rond 18 uur een tijdje versperd geweest in beide richtingen door een ongeval. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum. Het ongeval vond plaats na een politieachtervolging. Een autodief zou uit zijn wagen gestapt zijn en door een auto zijn aangereden bij het oversteken van de snelweg.

Het ongeval op de E40 in Oostkamp vond plaats na een politieachtervolging. Een autodief reed zich vast in de file, stapte uit zijn wagen en rende de snelweg over. Daarbij werd hij aangereden door een auto met Britse nummerplaat. De man is in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis, maar zou wel nog in leven zijn.

Door het ongeval werden twee rijstroken van de E40 richting kust en de linkerrijstrook richting binnenland afgesloten. Daardoor onstonden er even lange files in beide richtingen. Het Verkeerscentrum meldde rond 19u30 dat de hinder op de snelweg zo goed als opgelost was.

Meest gelezen