Marnik Aerts

Vrouw kritiek na botsing tussen auto en tram in Hoboken

In Hoboken zijn twee gewonden gevallen bij een botsing tussen een tram en een auto op de Sint-Bernardsesteenweg.  Een van hen is in kritieke toestand. In de tram raakte niemand gewond.

De tram en de auto botsten tegen elkaar op het kruispunt met de Hendriklei. Op de tram werd niemand gewond, maar de bestuurder van de auto, een 80-jarige man, raakte lichtgewond. Een vrouwelijke passagier (77) raakte zwaargewond en is overgebracht naar het ziekenhuis. Haar toestand is kritiek.

De tram ontspoorde door de aanrijding. De politie is nog bezig met de vaststellingen. Daarna kan de auto worden getakeld en de tram opnieuw in de sporen worden getild. Het tramverkeer is in beide richtingen versperd. Het autoverkeer kan nog normaal passeren.

Meest gelezen