Videospeler inladen...

Autodief nog steeds in levensgevaar na ongeval op E40

Een 25-jarige man verkeert nog steeds in levensgevaar na een zwaar ongeval op de E40 in Oostkamp. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge. De verdachte probeerde na een autodiefstal de snelweg te voet over te steken

Gisterenmiddag had de verdachte in Bredene de autosleutels ontfutseld van een vrouw. Toen de politie hem later op de E40 opmerkte, werd hij aangemaand om een motoragent te volgen naar het politiebureau in Jabbeke. Daar reed de man toch weer de snelweg richting Brussel op, waarna een achtervolging ontstond.

De achtervolging duurde niet lang, want rond 18.00 uur stond ter hoogte van Oostkamp al een file. De verdachte besloot de gestolen wagen achter te laten en probeerde te voet de snelweg richting kust over te steken. Op dat moment werd hij gegrepen door het voertuig van een Brit. Het ongeval veroorzaakte in beide richtingen heel wat verkeershinder.

Meest gelezen