Videospeler inladen...

Burenruzie loopt uit de hand in Bonheiden: 63-jarige man dood gevonden

In Bonheiden is gisteravond een man van 63 jaar om het leven gekomen bij een schietpartij. Mogelijk ligt lawaaihinder aan de basis van deze uit de hand gelopen burenruzie in de Nieuwstraat.

De politie werd rond 22 uur zondagavond verwittigd dat er een schot was gelost in een flat aan de Nieuwstraat in Bonheiden. Toen ze de flat van de 63-jarige man betrad, vonden agenten het levenloze lichaam van de man. Naast hem lag een jachtgeweer. Het parket stuurde een onderzoeksrechter en enkele deskundigen ter plaatse.

Een 44-jarige bewoner van hetzelfde flatgebouw is gisteravond meteen gearresteerd. "Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk", zegt parketwoordvoerder Peter Peereboom. "De toedracht van de 44-jarige man die gearresteerd werd, zal nog verder onderzocht worden."

"De aanleiding van deze feiten zou gelegen hebben in lawaaihinder en dus een burenruzie die een dramatische afloop heeft gekend." De verdachte wordt straks voor de onderzoeksrechter in Mechelen geleid.

Meest gelezen