Videospeler inladen...

Arno wil nieuwe lokalen voor de jeugd van Hove: "Er is hier te weinig plaats en de gebouwen zijn bouwvallig"

Arno van Engeland (20) is hoofdanimator in Hove en heeft een idee voor zijn gemeente. Hij stelt voor op jijkiest.be dat het gemeentebestuur de jeugdbewegingen van Hove helpt bij hun zoektocht naar nieuwe lokalen.

Arno is hoofdanimator bij de jeugdbeweging JAanimo, maar zijn voorstel op "Jij Kiest" doet hij samen met de Scouts van Hove. Zij hebben het idee om de jeugdbewegingen van Hove nieuwe lokalen te geven. "Wij hebben daar zelf niet de middelen voor, dus daarom vragen we steun aan de gemeente."

Terwijl JAanimo kampt met plaatsgebrek, storen de Scouts zich vooral aan de verouderde infrastructuur, legt Arno uit. Samen scharen ze zich achter dezelfde boodschap: "Wij willen veilige en ruime gebouwen voor de jeugd van Hove."

Videospeler inladen...

Meest gelezen