Gepensioneerd priester kampeert 10 dagen op camping Lokerse Feesten

André De Keyzer is priester op rust en trekt 10 dagen lang naar de Lokerse Feesten. Na afloop blijft hij gezellig tussen de andere festivalgangers slapen op de camping. De metal-dag, afgelopen zondag, met onder meer Judas Priest kon de man alvast erg bekoren.

Priester André De Keyzer is sinds vorig jaar met pensioen en geniet nu van alle schoonheid, zo zegt hij. Zelf houdt hij vooral van klassieke muziek, maar ook metal kan hem bekoren. Vooral de bezieling waarmee Judas Priest op het podium stond, viel in zijn smaak.

Het is niet alleen de muziek waar de priester met rust van houdt, hij vindt ook het kamperen ter plekke fijn. En tussen de mensen zijn, vooral de vele blije gezichten zien, maakt een mens gelukkig. Mensen hebben elkaar nodig, zegt de priester, of het nu een voetbalmatch is of een muziekoptreden, het maakt niet uit.

kasto80

Meest gelezen