Als je plots beseft wie die Baby Spice-lookalike eigenlijk is…

Het was alvast een mooie herinnering aan het concert van de Spice Girls, dat ze in de tweede helft van de jaren 90 als 5-jarige bijwoonde. Daar mocht Bria Madrid even op de foto met iemand die wel erg op Baby Spice leek. Toen Madrid onlangs de foto nogmaals bovenhaalde, merkte ze tot haar eigen verbazing op dat die Baby Spice-lookalike momenteel een van ’s werelds populairste actrices is. Blake Lively, bekend van onder meer "Gossip girl" en de bioscoopfilm "The shallows", kon niet anders dan toegeven dat haar "geheim ontdekt was". 

Het was deze foto die Bria Madrid terugvond en op haar Twitteraccount publiceerde, waarna die natuurlijk onmiddellijk viraal ging:

Blake Lively reageerde kort daarna op haar Twitteraccount met:

Op haar Instagramaccount verduidelijkte de 30-jarige actrice: "Al sinds 1997 doe ik me als iemand anders voor. Bedankt Bria voor deze foto van ons beiden. En ik verontschuldig me, of eigenlijk toch niet, dat ik je deed denken dat ik Emma Bunton was."

Wat dan weer volgende reactie uitlokte bij Madrid: "Het is te gek voor woorden dat Blake Lively me bedankt voor deze foto. Maar ik vind het geweldig dat we beiden dezelfde graad van liefde en zelfs obsessie delen voor de Spice Girls. En ook Baby Spice becommentarieerde de foto. Kan het nog beter?" Madrid hoopte dat beiden ooit een Spice Girls-reünieconcert zouden kunnen bijwonen om daar dan deze foto na te bootsen.

Emma Bunton liet in een reactie aan Lively weten dat ze er fantastisch uitzag met die 2 paardenstaarten. Van Lively was al langer bekend dat ze een gigantische Spice Girls-fan was. Zo vertelde ze in september 2012 op lifestylewebsite Marie Claire dat een toevallige ontmoeting met het vijftal een van de hoogtepunten uit haar leven was. "Het was een droom die uitkwam", aldus Lively, die verder liet weten zich als kind regelmatig uit te dossen als Baby Spice. Wat dan weer met dit fotoverhaal bevestigd werd.

Hier beneden kunt u een foto van Emma Bunton terugvinden, toen ze nog Baby Spice was. Ze is de blondine in het midden:

Meest gelezen