Videospeler inladen...

Man die buurman neerschoot in Bonheiden, is onder strenge voorwaarden vrijgelaten

De man die zijn buurman zou hebben doodgeschoten na een burenruzie in Bonheiden is onder strenge voorwaarden vrijgelaten. Hij wordt verdacht van doodslag, maar mogelijk ging het om wettige zelfverdediging.

Het voorval vond zondagavond plaats in een flatgebouw in Bonheiden. Wat zich precies heeft afgespeeld, is niet duidelijk. Vast staat dat toen de politie ter plaatse kwam, die het levenloze lichaam van een man van 63 aantrof. Een buurman van 44 werd gearresteerd.

Die buurman is vandaag onder strenge voorwaarden vrijgelaten. Hij is in verdenking gesteld voor doodslag, maar mogelijk gaat het om een geval van wettige zelfverdediging. Een ruzie over lawaaihinder door kinderen zou aan de basis van het incident hebben gelegen.

Meest gelezen