Taylor Swift: "Je kan begrijpen dat ik compleet uit mijn dak ging"

Taylor Swift houdt er tijdens haar concerten wel van om haar fans te verrassen. Zo nodigde ze onder meer Robbie Williams, Selena Gomez en Shawn Mendes al eens uit om haar te vergezellen op het podium. In de Canadese stad Toronto kreeg het publiek afgelopen weekend op dat vlak ook waar voor zijn geld. Samen met Bryan Adams waagde Swift zich immers aan een versie van de hitklassieker "Summer of 69". Niet alleen tot genot van dat publiek, maar ook tot dat van Swift zelf, zo bleek.

Swift deelde haar enthousiasme immers via sociale media: "Ik wist tot gisteren zelfs niet dat Bryan in deze stad zou zijn. Maar ik heb hem op het allerlaatste moment alsnog gevraagd of hij een duet met me wilde zingen. Je kan begrijpen dat ik compleet uit mijn dak ging van opwinding. Ik kan Bryan dan ook niet genoeg bedanken." Daarna voegde ze ook nog toe dat ""Summer of 69" in Toronto echt wel de juiste 'vibe' was'. 

Nadat Swift een aantal regels gezongen had van "Summer of 69", verscheen Adams via een lift onaangekondigd op het podium. Met volgend resultaat:

Meest gelezen