Videospeler inladen...

Slachtoffer blikseminslag: "Ik werd plots gewekt door een harde knal en zag de vlammen omhoog gaan, ongelofelijk"

Op verschillende plaatsen is vannacht de bliksem ingeslagen, met heel wat schade tot gevolg. Een van de slachtoffers is Marc Schoonheydt uit Tervuren. "Ik lag te slapen en werd plots gewekt door een harde knal", vertelt hij.

De woning van Marc Schoonheydt heeft heel wat schade opgelopen.  Het dak is volledig uitgebrand. "Hier lag ik te slapen toen ik plots gewekt werd door een harde knal. Ik zag de vlammen omhoog gaan. Ongelofelijk", vertelt hij. 

Zelf bleef de man gelukkig ongedeerd. "De verzekering is geweest en ze hebben mensen gecontacteerd om een afdekking te komen leggen op het dak, zodat het droog blijft. Er wordt ook een plaat voor de voordeur gezet. Het is enorm wat zoiets kan teweegbrengen. Dat had ik nooit verwacht."

Meest gelezen