Extra politiecontrole in provinciaal domein Temse

De politie gaat extra patrouilleren in het provinciaal domein De Roomacker in Tielrode, bij Temse. Er blijft te veel zwerfvuil liggen.

Door het mooie weer komen er nu extra veel bezoekers naar het provinciaal domein De Roomacker in Tielrode. Ze zoeken er rust en afkoeling. Maar ze nemen niet al hun afval mee naar huis. Er blijven heel wat sigarettenpeuken, flessen, blikken, zakdoeken, ... liggen. En er zijn ook veel hondendrollen. 

De buurtbewoners zijn dat beu. Want zij helpen vrijwillig bij het onderhoud van het natuurdomein en ze moeten nu elke dag heel veel afval opruimen. De 4 vuilnisbakken op het domein raken snel overvol. Daarom vragen de buurtbewoners aan de bezoekers om hun afval mee naar huis te nemen en niet naast de volle vuilnisbakken te gooien.

De politie gaat nu ook extra controleren. En de gemeente onderzoekt of er camera's kunnen komen. 

kasto80

Meest gelezen