Onweer beschadigt tenten, eigenaar terrein laat scouts in zijn huis overnachten

Het kamp van de scouts van Diepenbeek in Geel viel afgelopen nacht in het water, door het hevige onweer gingen hun tenten stuk. De eigenaar van het kampterrein liet de scouts overnachten in zijn eigen huis.

"We hebben drie hevige regenvlagen over ons heen gekregen. en na de eerste belde de eigenaar van het kampterrein ons en vroeg hij of hij kon helpen", vertelt scoutsleider Alex Jacobs (goedlachse arend). "Onze enige grote tent stond onder bomen maar dat was  geen veilige plek, daarom vroeg ik of we bij hem konden schuilen en dat mocht. "

Het was proppen om voor iedereen een plekje te vinden. "We zijn met honderd leden. Dus we hebben op en onder zetels geslapen, op de trap en zelfs op het toilet. Een heel avontuur."

De scouts kunnen hun kamp gelukkig nog verder zetten, op 11 augustus komen ze weer naar huis.

Meest gelezen