© STUDIO NUNU

Steven Van Herreweghe tekent contract voor drie jaar bij VRT

Presentator Steven Van Herreweghe laat verheugd weten via sociale media dat hij voor de komende jaren getekend heeft bij de VRT. Het gaat om een contract voor drie jaar, en het betekent dat hij voor alle kanalen van de VRT ingezet kan worden. Hij presenteert alvast een tweede seizoen van het succesprogramma "Van algemeen nut" op Eén. 

Een duidelijk gelukkige Steven Van Herreweghe laat via Twitter en Instagram weten dat hij ook de komende jaren voor de VRT blijft werken.

Hij heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem de komende drie jaar met de VRT verbindt. En dat houdt in dat hij voor alle kanalen van de VRT ingezet kan worden, zo bevestigt de VRT-persdienst.

Hij presenteert alvast een tweede seizoen van het succesprogramma "Van algemeen nut" op Eén, waarin hij mensen die ooit in een BRT(N)-VRT-programma verschenen zijn terug naar de studio haalt voor een vrolijke terugblik. 

Meest gelezen