Twintiger uit Zaventem al meer dan week vermist op grens Kroatië en Bosnië-Herzegovina

Een twintiger uit Zaventem is al meer dan een week vermist op de grens tussen Kroatië en Bosnië-Herzegovina. De 23-jarige Gert-Jan was met de auto op rondreis en had op 27 juli voor het laatst contact met zijn familie. Op dat ogenblik was hij in Kroatië. Twee dagen later zou hij nog gezien zijn in Sarajevo, maar sindsdien ontbreekt elk spoor. De Cel Vermiste Personen en het parket Halle-Vilvoorde voeren een onderzoek.

De 23-jarige Gert-Jan was alleen met zijn auto op rondreis in de Balkanlanden. Op 27 juli had hij nog contact met zijn familie. Op dat ogenblik was hij in Dubrovnik, Kroatië. Zijn voertuig is zeker de grens overgestoken naar Bosnië-Herzegovina. Op 29 juli zou hij nog gezien zijn in Sarajevo, maar sindsdien ontbreekt elk spoor.

Zijn familie heeft nu een oproep via sociale media gelanceerd. "Heeft iemand mijn broer nog gehoord of gezien", vraagt de broer van de man op Facebook. “Hij plande om terug te zijn op 31 juli, maar hij is niet teruggekomen. Hij rijdt rond met een Volkswagen Polo met een Belgische nummerplaat.” Het bericht werd al ettelijke duizenden keren gedeeld.

De Cel Vermiste Personen en het parket Halle-Vilvoorde voeren een onderzoek en ook Interpol en de internationale ambassade zijn ingeschakeld.

Meest gelezen