Videospeler inladen...

LIVEBLOG onweer: code oranje afgekondigd, ergste is voorbij

Er is vandaag opnieuw onweer over het land getrokken. Het KMI waarschuwde vooraf voor rukwinden, veel regenval en mogelijk zelfs hagel. Intussen is er op vele plaatsen onweer geweest, maar is de kans op nog meer onweer afgenomen. U kan hieronder lezen wat er voor en tijdens het onweer gebeurde.

Nieuwe berichten kunnen niet opgehaald worden, probeer het later opnieuw.

Liveblog

Onweer in Duitsland: verkeer op luchthaven van Frankfurt stilgelegd

Ook in onze buurlanden is het stevig aan het onweren. In Duitsland is het zo hard aan het onweren dat het vliegverkeer op de luchthaven van Frankfurt, de drukste luchthaven het land, een tijd lang werd stilgelegd.

Start van Paulusfeesten in Oostende valt in het water

De stad Oostende heeft laten weten dat ze de openingsdag van de Paulusfeesten afgelast. De badstad neemt geen risico met het huidige weer.

Het waait stevig aan zee en die situatie kan nog uren aanhouden. Daarom heeft de stad beslist om alle strandbars te sluiten. Ook de strekdammen worden afgesloten. Die zijn favoriet terrein voor heel wat stormliefhebbers.

Vanmiddag besliste de stad ook om de openingsdag van de Paulusfeesten niet te laten plaatsvinden. "Na overleg met verschillende weerdiensten en de organisatie van de Paulusfeesten moeten we helaas beslissen om de feesten vanavond niet te laten plaatsvinden", zegt burgemeester Johan Vande Lanotte (SP.A). De Paulusfeesten eindigen volgende week woensdag.

Onweersbuien gaan richting Duitsland en Nederland

Jazz Middelheim van start, maar blijft alert

Provincie West-Vlaanderen raadt iedereen af provinciedomeinen te betreden

Menen slikt 20 liter water

Bouckenborgh Zomerpark zoekt alternatief voor comedy-optreden

Mededeling stad Antwerpen over sluiten van parken

Domein De Schorre gaat ook dicht

Meest gelezen