Man na verkeersongeval doodgereden door vrachtwagen op E411 in Walhain

Op de E411 in Walhain ( tussen Waver en Namen) heeft zich donderdagochtend een dramatisch verkeersongeval voorgedaan. Een veertiger uit Antwerpen die met zijn wagen van de weg was afgeraakt, klom met de hulp van omstanders uit het wrak, maar werd onmiddellijk daarna dodelijk geraakt door een voorbijrijdende vrachtwagen. Dat heeft het parket gemeld.

De man, geboren in 1969, raakte rond 7 uur ter hoogte van Tourinnes-Saint-Lambert (Walhain) een paal langs de baan, kruiste de drie rijstroken en kwam uiteindelijk met zijn wagen aan de kant van de snelweg terecht. Enkele personen die het ongeval hadden zien gebeuren, stopten om het slachtoffer uit zijn auto te helpen. De man begaf zich daarbij echter op de rijweg, waar hij door een vrachtwagen werd doodgereden.

Meest gelezen