De Caraïben liggen dit weekend in Hoogstraten

Dit weekend zijn het opnieuw Antilliaanse Feesten in Hoogstraten. Er worden ongeveer 40.000 liefhebbers van Caraïbische muziek verwacht. De fans komen elk jaar vroeger en vroeger en daarom is er vanaf dit jaar een wachtparking.

Wachtparking

 

"Sinds dit jaar hebben we een wachtparking die pas op woensdag is open gegaan om 17 uur", zegt Freya Verschueren van de Antilliaanse Feesten. "Anders zouden de mensen hier al op maandag of dinsdag staan om eerst op de camping te komen en om hun favoriete plekje van vorig jaar terug in te nemen."

Privéjet

 

Het is elk jaar een huzarenstukje om de artiesten op tijd in Hoogstraten te krijgen. "Dit jaar moesten we tussen twee Caraïbische eilanden een helikopter inleggen, omdat er geen vluchten waren tussen de eilanden", vult Verschueren aan. "Een van de artiesten, Daddy Yankee, heeft zelfs zijn eigen privéjet om in Europa te touren."

Het eerste optreden op de Antiliaanse Feesten start vanavond om 20 uur.

Meest gelezen