Lange file op E314 door kettingbotsing in Tielt-Winge

Door de grote drukte en door verschillende ongevallen staan er op een aantal plaatsen lange files. Vooral rond Antwerpen en Brussel is het aanschuiven. Op de E314 gebeurde een kettingbotsing in Tielt-Winge.

Het is druk op de weg. Er staat al meer dan 200 kilomter file. Dat komt door de grote drukte en enkele ongevallen.

Op de E314 in Tielt-Winge gebeurde in de richting van Hasselt een ongeval met verschillende wagens. Er vielen enkele lichtgewonden. Er is heel wat materiele schade en door het ongeval raakten verschillende rijstroken versperd. Hierdoor groeide de file snel aan. Het is aanschuiven vanaf Aarschot.

Door een kop-staart-aanrijding tussen drie vrachtwagens op de E313 ter hoogte van Ranst is er zware verkeershinder in de richting van Antwerpen. Bij het ongeval viel één lichtgewonde.

Meest gelezen