Openingsavond van Paulusfeesten in Oostende afgelast

Normaal gezien gingen de Oostendse Paulusfeesten gisteren beginnen, maar dat is letterlijk in het water gevallen. Gisteren werd besloten om de openingsavond af te gelasten.

De editie 2018 van de Oostendse Paulusfeesten kreeg een valse start. De organisatoren schatten het verlies van de eerste avond op zo'n 60 à 70.000 euro. Op de affiche stonden onder meer ambianceband Les Truttes en er waren ook circustoeren in de lucht gepland, maar door het slechte weer kon het niet doorgaan. Die afgelasting is voor de organisatoren geen goed nieuws, want dat kost bakken geld.

Een verlies van 70.000 euro is een pak geld, maar ze hebben nog de kans om het in te halen. De Paulusfeesten lopen nog tot en met volgende week woensdag. Hopelijk laat het weer de volgende dagen van het stadsfestival het wel toe.

Meest gelezen