(c) Michiel Wijnbergh / Hollandse Hoogte

Albert Heijn roept AH kropsla terug

Winkelketen Albert Heijn roept het product AH kropsla terug omdat het mogelijk salmonella bevat. Het gaat om kroppen sla van minimum 230 gram, verpakt in een open poly en met lotnummer 8712423036949. De sla werd verkocht in de periode van 2 tot 9 augustus 2018.

De Nederlandse supermarktgroep neemt het product uit de verkoop en vraagt aan klanten, die de AH kropsla reeds kochten, om het product terug te brengen naar een Albert Heijn winkel. Bij inlevering wordt het aankoopbedrag vergoed.

De mogelijke symptomen van besmetting door salmonella zijn koorts, buikkrampen en diarree, en dit binnen de 12 à 48 uur na consumptie van het besmette voedsel. Jonge kinderen, zwangere vrouwen, mensen met een verminderde weerstand en ouderen lopen een groter risico op besmetting. Wie van het product heeft gegeten en deze symptomen vertoont, raadpleegt best de huisarts, aldus de groep.

Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn op het nummer 0800/77705.

Meest gelezen