Opblaasbaar varken is terecht in Eke

In Eke, bij Nazareth, is het grote, opblaasbare varken dat verdwenen was op de parking van supermarkt Makro, terecht. Het werd anoniem teruggebracht naar de supermarkt.

Het opblaasbare varken verdween een week geleden van de parking van Makro. De winkel had het er gezet als reclamestunt om meer klanten te lokken. Het varken is 3,5 hoog en 5 meter breed. En er zitten gewichten in van ongeveer 100 kilo. Dus niet makkelijk om zo'n varken te stelen. 

De supermarkt loofde een beloning uit voor een gouden tip, maar nu is het varken dus terecht. Het werd anoniem achtergelaten op de parking van de supermarkt. Er zat ook een brief bij. In de brief verontschuldigen de kidnappers zich. Ze namen het varken mee als grap omdat ze te veel gedronken hadden. 

kasto80

Meest gelezen